Department of Deciduous Fruit Trees

Institute of Plant Breeding and Genetic Resources

Directorate General of Agricultural Research
Hellenic Agricultural Organization DEMETER

Το Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στο πλαίσιο της εκτέλεσης του έργου ‘Ανάπτυξη της δενδροκομίας φυλλοβόλων οπωροφόρων δένδρων με τη διατήρηση και οργάνωση της τράπεζας γενετικού υλικού, τη δημιουργία μητρικών φυτειών και την αξιολόγηση, αξιοποίηση και βελτίωση τοπικών και ξενικών ποικιλιών» (ακρωνύμιο FruitTrees2Safeguard) που υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς Πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), προτίθεται να υλοποιήσει:

–        μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, όπως περιγράφεται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η αναλυτική πρόσκληση περιέχεται εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Νανά Γιάννινα, e-mail: secretary@ipgrb.gr  τηλ. 23320-41548.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση που περιέχεται εδώ με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στη Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων, Σ.Σ. Ναούσης 38, 59200 Νάουσα, υπόψη κα Νανά Γιάννινα, το αργότερο μέχρι 30 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15.00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.